mejores abogados penalistas barcelona

Millors advocats penalistes Barcelona (2024)

Som el Despatx integrat pels millors advocats penalistes Barcelona de referència. Amb gairebé quaranta anys de servei dedicat exclusivament a la Defensa Penal. En enfrontar càrrecs penals, necessitarà comptar amb els millors advocats penalistes Barcelona amb experiència, i que estiguin familiaritzats amb els càrrecs, el sistema judicial, els fiscals i el procés. El nostre equip capacitat té un historial reeixit en la defensa penal dels seus clients. Brindem un tracte personalitzat i confidencial.

Millors Advocats penalistes Barcelona al servei de la defensa penal

Oferim els nostres serveis de defensa penal per a aquelles persones que han estat acusades ​​de delictes menors i delictes greus, com ara assalt, homicidi, assalt sexual, robatori, furt, possessió de drogues, possessió il·legal d’armes, furt en botigues, violacions de llibertat condicional, assetjament, entre altres.

Si ha estat acusat/da de cometre un delicte, ha de comptar amb un advocat defensor penal que estigui capacitat per al procés judicial, els fiscals i els tribunals. Haurà de comptar amb els millors advocats penalistes Barcelona que tinguin l’experiència necessària en aquesta mena de judicis per a defensar els seus drets a la sala del tribunal i assegurar-se que prevalgui la justícia.

Els advocats que integren el despatx de Joan Castelló Advocats Penalistes compten amb una experiència de gairebé 40 anys al servei de la defensa penal. Una experiència que ens avala per a ser els millors advocats penalistes a Barcelona.

millors advocats penalistes barcelona
Joan Castelló Corbera
millors advocats penalistes barcelona
Bàrbara Galdós Bultó

Representació Penal

Podem ajudar-lo des del moment en què es presenten els càrrecs inicials fins que es dóna el veredicte. En cada pas del camí obtindrà una representació eficaç.

Hi ha una varietat de delictes procesables, que inclouen conduir en estat d’ebrietat, possessió de drogues, distribució de drogues, robatori, assalt agreujat i assassinat. A més en els delictes de fraus econòmics com ara estafa, apropiació indeguda, usurpació, i extorsió, entre altres. Si ha estat acusat/a d’un delicte procesable, podria enfrontar-se a una sentència de presó substancial a més de fortes multes i antecedents penals permanents.

Igual que amb les violacions de les ordenances de la ciutat i els delictes de perturbació de l’ordre públic, els seus antecedents penals només poden llevar-se després de sol·licitar la seva eliminació.

Si ha estat acusat/a d’un delicte relacionat amb menors, necessita un advocat penalista dedicat i amb experiència que pugui ajudar-lo a lluitar contra els càrrecs que se li imputen.

Contacti amb Joan Castelló Abogados Penalistas

  Accepto les condicions d'ús i la nostra Política de Privacitat

  Despatx d’advocats amb gairebé 40 anys d’experiència en Defensa Penal

  Porta d'entrada al Despatx Joan Castelló Abogados Penalistas

  El nostre despatx compta amb els millors advocats penalistes Barcelona. Ajudem als clients amb una varietat de càrrecs relacionats amb menors, inclosos delictes relacionats amb drogues, consum d’alcohol per menors d’edat, robatori o furt en botigues, vandalisme, assalt, assetjament o intimidació, delictes sexuals, difamació, amenaces amb arma i qualsevol altre delicte amb el qual el menor pot ser acusat. Els pares també poden ser acusats ​​d’un delicte o ser considerats responsables pel comportament dels seus fills. Els nostres advocats penalistes podran també ajudar-ho a enfrontar aquestes acusacions.

  Defensar els seus drets i brindar ajuda real: resultats reals

  Els nostres millors advocats penalistes a Barcelona representen a persones que han estat arrestades o acusades de tota mena de delictes greus i delictes menors. Però independentment del delicte del qual se l’acusa, sàpiga que els nostres professionals del despatx estan llestos per a defensar-lo enèrgicament i brindar-li una representació eficaç des de la lectura de càrrecs fins a la conclusió del seu judici, si és necessari.

  En el Despatx de Joan Castelló Advocats Penalistes tenim la màxima confidència i comunicació amb els nostres clients Com podem ajudar?