Advocats Penalistes a Barcelona

El despatx va néixer amb la vocació d’oferir al client
el millor servei jurídic i personal en Dret Penal.

Des del despatx de Joan Castelló Abogados Penalistas donem resposta a la necessitat social en la defensa jurídica dels drets i interessos de les persones, empreses i institucions públiques o privades, per a estar degudament representats i defensats davant els jutjats i tribunals penals d’arreu de l’Estat.

Com advocats defensors o de l’acusació particular o popular, mitjançant professionals experimentats i altament qualificats, dedicats personalment al servei encomanat.

Per a nosaltres la prioritat es obtenir el màxim grau d’eficiència en el nostre servei, i la màxima satisfacció dels nostres clients. Per la qual cosa el despatx compte amb una dilatada i viscuda vida professional en l’especialització del dret penal de prop de quaranta anys, repleta d’èxits.

Amb un reconegut nivell formatiu dels seus professionals, sempre al dia de les últimes novetats legislatives i jurisprudencials en l’ordre penal i demés àrees afins. Treballant amb la col·laboració i assessorament d’altres professionals aliens a l’àmbit jurídic (com a pèrits), quan resulta imprescindible per la bona resolució del cas.

La manera de fer i entendre el nostre ofici passa per respectar en tot moment els principis de lleialtat i sinceritat amb els nostres clients com elements bàsics on s’ha d’assentar la confiança mútua de la relació professional.

I des de una vessant més personal i humana, coneixem la importància d’estar en continu contacte amb els nostres clients i de tenir-los puntualment informats de totes les novetats del procediment, fent-los partícips de les decisions sobre l’estratègia de defensa o d’acusació, donat l’estrès i l’angoixa que habitualment provoca estar sotmès a un procediment penal, basant la nostra relació professional en la transparència i la comunicació amb els nostres clients.

En definitiva, la motivació professional a l’hora d’assumir la feina encomanada ens rau en la vocació i la responsabilitat personal. Amb el sentit sempre present dels drets de les persones e interessos particulars que estan en joc en l’àmbit judicial penal.

Conscients de que la nostra intervenció com a lletrats és fonamental pel seu respecte.

Cal afegir que garantim una absoluta discrecionalitat i confidencialitat com a principis bàsics de la relació professional, mantenint la màxima lleialtat a la confiança que els nostres clientes dipositen en nosaltres.

Defensa penal

Els professionals i demés persones que integren o col·laboren amb el despatx Joan Castelló Abogados Penalistas consideren, d’altra banda, que la contractació dels seus serveis exigeix la plena dedicació que cada cas requereix i l’atenció al client que personalment espera i deu rebre.

Especialistes en Defensa Penal

Els nostres advocats penalistes a Barcelona li brindaran l’assessorament i direcció mestres en cada fase del seu cas. Aclarirem les seves alternatives abans en cada instància del procés. Treballarem amb vostè per a aconseguir el millor resultat.

Servei d’Atenció Telefònica

Pot comunicar-se amb nosaltres en tot moment. Suposant que vostè o els seus familiars necessitin ajuda, telefoni ara al 93 247 24 10 per a parlar amb el despatx de Joan Castelló Advocats Penalistes.

Què ens diferencia com Advocats Penalistes a Barcelona?

✔ Quaranta anys de dedicació exclusiva al Dret Penal a Barcelona.

✔ Tracte confidencial i personalitzat amb tots/as els nostres/as clients.

✔ Preparació dedicada de l’estratègia d’una defensa penal reeixida.

✔ Garantim sempre la privacitat i la confidencialitat.

✔ Som el despatx d’Advocats Penalistes a Barcelona amb el màxim grau d’eficàcia.

Retrato de Joan Castelló Corbera

Joan Castelló Corbera

Retrato de Bàrbara Galdós Bultó

Bárbara Galdós Bultó

Contacte amb Joan Castelló Abogados Penalistas

    Accepto les condicions d'ús i la nostra Política de Privacitat